Poziv na poslovnu saradnju

ZAJEDNIČKA TURISTIČKA PONUDA SRBIJE
Sa garantovanim datumima polazaka
/U toku je utvrđivanje prodajne mreže programa i cene aranžmana/

Poštovani,

“InSerbia Tours” – Asocijacija turističke privrede za promociju i plasman turističke ponude Srbije želi da na jednom mestu predstavi najbolju ponudu svojih članica, koja će se najpre organizovano promovisati i prodavati u turističkim agencijama, čiji su vlasnici ili rukovodioci poreklom sa prostora Srbije i okolnih država. Zvanični predstavnici turističke privrede će promovisati i prodavati konkretne programe u turističkim agencijama i turoperatorima širom sveta. Takođe, zajednička turistička ponuda Srbije biće dostupna svakom zainteresovanom pojedincu iz bilo kog dela sveta, koji će moći posredstvom ovog sajta, da rezervišu i uplate turistički aranžman ili bilo koju drugu turističku uslugu u Srbiji.

Realizaciju turističkih aranžmana i svih drugih turističkih usluga u Srbiji obaviće članice ove Asocijacije, specijalizovane za različte vidove turizma, kvalitetnom uslugom konkurentnim cenama.  
Pred Vama su atraktivni programi koje smo izdvojili da predstavimo javnosti i potencijalnim prodavcima – agencijama u svetu, našim budućim partnerima, kao i neposrednim korisnicima. Ti programi za sada nemaju definisane datume polazaka, ali će ih biti uskoro, kada se zaključi dovoljan broj ugovora sa prodavcima. Stvarna ponuda će biti i znatno šira, a kreiraju je naše najuspešnije turističke agencije koje imaju veliko iskustvo u organizovanju receptivnog turizma u Srbiji.

Svi naši aranžmani počinju i završavaju se pre svega u Beogradu, jer očekujemo da će najveći broj korisnika naših aranžmana doći i otputovati avionom našeg nacionalnog avio prevoznika Er Srbijom.  
I na kraju treba reći da sve ovo radimo u saradnji sa YUTOM – Asocijacijom turističkih agencija, sa kojom smo razmenili međusobno članstvo, a sve u želji da unapredimo receptivni turizam i da ponudimo reprezentativne turističke programe, kako bi naši gosti na najlepši način doživeli Srbiju.
Pozivamo turističke agencije u Srbiji i regionu, ukoliko imaju atraktivan program kojim bismo obogatili zajedničku ponudu gostima u Srbiji i regionu. Takođe pozivamo turističke agencije i turoperatore u svetu koji bi uvrstili naše programe u svoju ponudu.

Dobro došli! Vaš partner InSerbia Tours!

PRIJAVNI LIST

Molimo Vas, unestite sve tražene podatke
Ovaj verifikacioni broj unesite u polje