SRBIJA ZA MLADE AVANTURISTE 10 dana / 9 noćenja

BEOGRAD –DONJE PODUNAVLJE – NOVI SAD – SREMSKI KARLOVCI – TARA I MOKRA GORA – ZLATIBOR – UVAC-IVANJICA – KABLAR - BEOGRAD

1 DAN: Dolazak u Beograd, smeštaj u hostel i popodnevna/večernja tura razgledanja centra grada sa vodičem (od 17h, obilazak trga Republike, knez Mihailove ulice, Skadarlije, Narodne skupštine, Kalemegdana...). Slobodno vreme do odlaska na Belgrade Beer Fest. Noćenje.

2 DAN: Obilazak Muzeja istrorije Jugoslavije u prepodnevnim časovima i obilazak hrama Sv. Save (10h-14h). Slobodno vreme za istraživanje grada. U popodnevnim časovima opcioni odlazak na krstarenje Savom i Dunavom. Večernji odlazak na Belgrade Beer Fest. Noćenje.

3 DAN: . 9-11h Transfer od Beograda do Smederevske tvrđave i razgledanje. 11-14h Transfer do Viminacujuma (arheološko nalazište) i razglednje. 14-16h Nastavak puta do Golupca i pauza za ručak/osveženje u nekom od restorana pored Dunava. 16-17h Obilazak Golubačke tvrđave. 17-19h Povratak za Beograd. Opcioni večernji izlazak u neki od beogradskih klubova. Noćenje.

4 DAN: 7-9h doručak u hotelu. 9-10:30h transver od Beograda do Novog Sada. 10:30-12:30h Pešačka tura Novim Sadom i poseta Petrovaradinskoj tvrđavi. 12:30-13:30h Podzemna tura tunelima na Petrovaradinskoj tvrđavi. 13:30-14h Transfer do Sremskih Karlovaca. 14-15:30 Ručak u Sremskim Karlovcima (OPCIONO). 15:30-17h degustacija vina u vinariji u Sremskim Karlovcima. 17:00-18:30h Povratak u Beograd, slobodno vreme i opcioni večernji izlazak u neki od beogradskih klubova. Noćenje.

5 DAN: 9-12h vožnja od Beograda do jezera Perućac (podnožje Nacionalnog parka Tara). Slobodno vreme za kupanje, opciono: splavarenje ili kajaking Drinom u trajanju od oko 2h. 16-17h Obilazak vidikovca Banjska stena na Tari, 17-18h obilazak Zaovinskog jezera. 18-20h Obilazak Drvengrada u  Mokroj Gori. Oko 21h dolazak na Zlatibor i smeštaj u apartmane.
6 DAN: Dan rezervisan za posetu etno selu Sirogojno i Stopića pećini u prepodnevnim časovima. U popodnevnim časovima šetnje i slobodno vreme. Izlazak u neki od klubova na Zlatiboru. Noćenje.

7 DAN: Odlazak na Uvačko jezero i Zlatar u 9h. Krstarenje jezerom (oko 2h), pešačka tura do vidikovca sa pogledom na meandre (oko 1h), obilazak Ledene pećine (oko 0,5h). Pauza za ručak u nekom od restorana na Zlatarskom jezeru. U popodnevnim časovima povratak na Zlatibor. Slobodno vreme i večernji izlazak. Noćenje.

8 DAN: Odlazak na Nušićijadu u Ivanjicu oko (festival kulture i zabave, boemskog uživanja i prefinjenih formi). U večernjim časovima povratak na Zlatibor u smeštaj.

9 DAN: Odjava iz smeštaja sa Zlatibora i vožnja do Ovčasko-kablarske klisure, penjanje na vidikovac (oko 700 m) krstarenje jezerom Međuvršje ili kupanje u ovčar banji. Slobodno vreme za ručak. Dolazak u Beograd i smeštaj. Slobodno vreme.

10 DAN: Odjava iz smeštaja u prepodnevnim satima i kraj programa.

CENA:  435 €
U dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu banka Intese na dan uplate.

U cenu uključeno:
-5 noći sa doručkom (švedski sto) u hotelu Slavija * dvokrevetnim standard (komfort sobama) u Beogradu
-4 noćenja sa doručkom u konačištu Sunce na Zlatiboru u trokreventim apartmanima
-1 pešačka tura Beogradom uz pratnju licenciranih vodiča
-ulaznica za Muzej istorije Jugoslavije i poseta hramu Sv. Save
-poseta Belgrade Beer festu
-izlet na Donje Podunavlje (prevoz minibusem/autobusom, ulaznice za Smederevsku tvrđavu, Viminacijum i Golubačku tvrđavu, vodiča)
-izlet u Novi Sad (prevodu minibusem/autobusom, ulaznicu za Petrovaradinske tunele na tvrđavi, obilazak Novog Sada i Sremskih Karlovaca, degustacija vina i meda, vodič)
-transfer (autobus/minibus, klima, audio) do Tare, Mokre Gore, Zlatibora, Uvca i Ivanjice i natrag do Beograda
-ulaznice za Drvengrad (Mokra Gora),
-ulaznice za Stopića pećinu i etno selo Sirogojno
-krstarenje Uvačim jezerom i pešačka tura do vidikovca
-ulaznica za Ledenu pećinu
-poseta manifestaciji Nušićijada u Ivanjici
-krstarenje Ovčarsko-Kablarskom klisurom ili kupanje u Ovčar banji
-obilazak vidikovca na Kablaru
-troškovi turističkih vodiča po programu

U cenu nije uključeno:
-doplata za single use sobe – 85 € ukupno
-krstarenje Dunavom i Savom srednjevekovnim brodom u trajanju od oko 2h – 15 € sa transferom
-ručkovi i večere generalno
-individualni troškovi putnika

Napomene:
-minimalan broj putnika za realizaciju ture je 15 osoba
- rezrvacije moraju biti napravljene najdalje 60 dana unapred
- turoperator će potvrditi putovanje najdalje 60 dana unapred
- moguće je organizovati ovaj program i sa manjim brojem osoba sa korekcijama u ceni.

Načini plaćanja:
- gotovinski: 40% prilikom rezervacije, ostatak do 10 dana pred početak putovanja
- preko računa: uz izdatu profakturu agencije

Uz ovaj program vaše Opšti uslovi Organizatora putovanja

Dopunske informacije potražite na email adresi: inserbiatours@gmail.com

Trenutno nema postavljenih komentara za ovaj program

PRIJAVA ZA PUTOVANJE

Molimo Vas, unestite sve tražene podatke
Ovaj verifikacioni broj unesite u polje