AVIO KARTE

AVIO KARTE

Naši saradnici i partneri imaju veliko iskustvo u prodaji avio karata i svakako će Vam ponuditi najbolju informaciju o letovima, cenama, viznom režimu, količini besplatnog prtljaga, tarifama za višak prtljaga i drugim pogodnostima na odabranom letu.

Rezervacija avio karte je besplatna, prilikom potvrde imate rok u kome treba da se odlucite za kupovinu. Što su cene karata povoljnije to im je rok za potvrdu kraći. Rezervacija se može menjati za druge termine ili gradove i to se obavlja besplatno, do momenta kada je avio karta ispisana. Od tog trenutka sve promene rezervacije su po uslovima koje propisuju avio kompanije.

Avio karte možete kupiti na sledeći način:

  • Uplatom gotovine dinarima u kancelariji
  • Kreditnom karticom Visa, Master, American, Maestro ili Dina
  • Čekovima gradjana
  • Uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
  • Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
  • Deviznim nalogom iz inostranstva

Važne napomene za izdavanje avio karata:

Ukoliko se opredelite da Vam naš Partner rezerviše i izda avio kartu, najlepše Vas molimo da uvažite naredne zahteve kako biste izubegli eventualne nesporazume:

1. Ime i prezime putnika ispišite onako kako je TAČNO napisano u važećem pasošu  (obratite pažnju na slova DŽ DJ ĆČ Ž Š Đ i sl. ) Naknadna izmena kupljene avio karte može biti komlikovana i skupa!

2. Utvrdite za vas najoptimalnije vreme putovanja sa opcijama koje mogu umanjiti cenu avio karata. Neke avio karte su bespovratne!

3. Obratite pažnju na vreme presedanja na sledeći let.  Može biti prekratko ili predugačko veme za presedanje što može biti nekonforno ili neprijatno.

4. Izbor aerodroma kod gradova koji imaju više aerodroma,

5. Navedite broj i težinu vašeg prtljaga. Osim međunarodnih regulativa, neke avio kompanije imaju restriktivnu politiku težine i broja prtljaga.Ovo je važno  kako ne biste na aerodrumu doplatili višag prtljaga po veoma visokim tarifama!

6. Vreme prijavljivanja za let (check in),

7. Pribavite putno zdravstveno osiguranje, mi vam i tu možemo pomoći.

8. Pokušajte da što ranije obezbedite avio kartu, koja može biti skuplja kako se približava datum letenja.

9. Boarding kartu i markicu za predat prtljag (dobija se na šalteru prilikom prijavljivanja za let) OBAVEZNO čuvajte do raspakivanja prtljaga u vašem domu ili hotelu! Kopije tih izdatih dokumenta SE NE IZDAJU!

 

Prijave i zahtev za dopunske informacije: inserbiatours@gmail.com

Trenutno nemamo izloženih programa u ovoj kategoriji.