ZDRAVSTVENI TURIZAM

ZDRAVSTVENI TURIZAM

In Serbia Tours vam preporučuje zdravstvene usluge i ordinacije za koje veruje da mogu da ispune vaše zahteve. Znamo da mnogi danas u svetu putuju u neku drugu zemlju da pod povoljnijim uslovima reše svoj problem. Srbija, takodje, pripada državama u kojima postoje ordinacije koje nude zdravstvene usluge pacijentima iz sveta, po najvišim svetskim standardima. Mi smo sigurni da uz našu pomoć možete da ostvarite spoj dobrog i korisnog.  Predlažemo da se opredelite da posetite Srbiju, da rešite svoj zdravstveni problem, da se odmorite i da doživite gostoprimstvo srpskog naroda i prirodne lepote.

Mi vam u saradnji sa našim agentima možemo pomoći da kupite avionsku kartu pod najpovoljnijim uslovima, da vas na aerodrmu dočeka naš predstavnik koji će vas smestiti u hotel kakav vama odgovara i da vam organizujemo nezaboravan boravak,  zanimljive izlete i kada obavite posao, zbog koga ste došli, ukoliko to želite i atraktivan turistički program. Imaćete svog vodiča, koji će vam svakodnevno organizovati prevoz do ordinacije i sve drugo napred pomenuto, koje će se završiti vasim ispraćajem na aerodromu za odlazak kući.
Da bismo vam ponudili ono što želite, najlepše vas molimo da nam pošaljete zahtev za uslugom koju očekujete.  Upoznajte nas sa problemima, potrebama i željama. Kada su u pitanju zdravstvene usluge, bilo bi dobro da nam pošaljete snimak, ako ga imate i eventualno neku dokumentaciju, kako bismo vam ponudili detaljnu analizu usluge, napravili plan rada  i uslove koji bi ispunili vasa očekivanja. Kada su u pitanju zubi bilo bi dobro da nam pošaljete digitalni  ortopantomografski (OPT) snimak na osnovu kojeg ćemo se upoznati sa Vašim stanjem zuba. Kada su u pitanju zahtevi za plastičnu i estetsku hirurgiju dobro bi došla fotografija onoga na čemu treba intervenisati.  

Unapred Vam zahvaljujemo na poverenju i obećavamo da ćete odgovor dobiti u najkraćem mogućem roku. Ali pre nego što nam posaljete zahtev, pogledajte u nastavku koju vrstu zdravstvenih usluga nudi Srbija, koja sa puno ambicija i komparativnih prednosti razvija zdravstveni turizam.

Zahtev za korišćenje paketa usluge zdravstvenog turizma:

Napomena:
U našoj ponudi imamo vrhunske klinike i ordinacije u Beogradu i Novom Sadu i drugim gradovima Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

  • STOMATOLOŠKE USLUGE
  • ESTETSKA, PLASTIČNA I REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA
  • MEDICINSKI PREGLEDI, BRZA DIJAGNOSTIKA, HIRURŠKI ZAHVATI

Prijave i zahtev za dopunske informacije: inserbiatours@gmail.com   

STOMATOLOŠKE USLUGE


U Srbiji možete dobiti vrhunske stomatološke uslugu koje će Vam pružiti stomatolozi po najvišim svetskim standardima usluga, koristeći najsavremenu tehnologiju i materijale vodećih svetskih proizvodjača.
Stručnjaci u ordinacijama koje preporučujemo su završili redovne i specijalističke studije na prestižnim fakultetima, a poseduju i srtifikate o završenim specijalističkim kursevima, a neki od njih imaju radno iskustvo u eminentnim klinikama ili ordinacijama u razvijenim zapadnim zemljama.
Kada su u pitanju implantati, poseduju sertifikate i garanciju koja se daje i do 12 godina, kao I u razvijenim zapadnim zemljama.

Stomatološke usluge koje možete koristiti u Srbiji:

Zubna protetika:

U stomatološkim ordinacijama u Srbiji u rekordnom roku možete dobiti nove krunice, fasete, mostove, implante i mnogo toga još.
Nije potrebno dugo čekanje i uz pomoć savremene CAD/SAM tehnologije – imaćete nove zube i lep osmeh.
Ugradnja implanta je moguća odmah ili najviše za dan – dva. Uz pomoć kompjuterske tehnike mogućnost greške gotovo da ne postoji.
Snimanje zuba vilice sa 3D projekcijom pomaže da intervencija bude obavljena na najbolji mogući način i da zube koje dobijete budu najbolji, da ih osećate kao vaše i da izgledaju kao vaši prirodni zubi.
Takodje, ordinacije nude i usluge oralne hirurgije, paradontologije i ortopedije vilice ili Non –prep Viniri - korekciju zuba bez brušenja. Naravno, ako kojim slučajem zub treba lečiti i popraviti, ali isto tako ukloniti kamenac ili polirati i peskirati zube ili njihovo izbeljivanje, na sve te usluge možete računati i to pod najpovoljnijim uslovima.
 
Krunice:

Ukoliko su Vam potrebne krunice, najbolje su sa bezmetalnom keramikom, koja podrazumeva oblik i boju prirodnog zuba. Naravno, najbolje su i najskuplje. Ipak neuporedivo su jeftinije nego ist takve u Engleskoj, Americi, Australiji i zemljama Zapadne Evrope.
Metalno keramičke krunice su jeftinije, a takodje izgledaju veoma dobro.  One kao bazu imaju sloj metala koji je presvučen vrhunskim porcelanom. Metal krunicu čini jačom i teže pucaju, a porcelan daje prirodnu boju zuba.  U dugogodišnjoj kliničkoj praksi metal keramičke krunice su provereno dobre.

Implanti:

A kada nemate zub ili više zuba najbolje rešenje su dentalni implanti. Umetni zub koji se jednostavn ugradjuje u vilicu u potpunosti zamenjuje prirodni zub. Jedini uslov za ugradnju implamta jeste da imate zdravu viličnu kost.  Implanti jesu skuplji nego druga rešenja, ali au ibedljivo najbolje rešenje i u današnje rešenje su sve pristupačniji mnogima.Zubne proteze:

Onima kojima nedostaje mnogo zuba rešenje je zubna proteza. One mogu biti parcijalne i potpune.
Parcijalnom zubnom protezom se rešava problem nedostatka jednog ili više zuba, bez obzira da li su ostali zubi vaši ili su prekriveni krunicama.
Totalna zubna proteza rešava problem kada više nemate zuba. Totalna proteza prekriva celu vilicu – gornju ili donju ili obe. One vraćaju prirodan izgled i ono što je najvažnije omogućava normalno žvakanje hrane, gutanja i govora.

Paradontologija:

Oboljenja desni koja izazivaju bakterije i plak, a koja ogoljuju zub, stvaraju neprijatan zadah i ukus u ustima. Ta oboljenja se uspešno leče primenom najmodernije tehnologije, kojom se služe vrhunski stručnjaci u ordinacijama koje predlažemo.

 

 

Dečja stomatologija:

Specijalizovane ordinacije koje preporučujemo nude između ostalog usluge lečenja zuba koje koriste odrasli, ali poslove obavljaju specijalsti dečje stomatologije. Te ordinacije se posebno bave preventivnim merama koje pomažu da dete uvek ima zdrave zube, ali ako zatreba primenjuju se i interventne mere.

Prijave i zahtev za dopunske informacije: inserbiatours@gmail.com   


ESTETSKA, PLASTIČNA I REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA

Korekcija estetskih nedostataka i ulepšavanje ljudskog tela hirurškim metodama u Srbiji ima dugu tradiciju, a veliki broj privatnih ordinacija nudi tu vrstu usluga.
In Serbia Tours vam preporučuje one klinike i privatne ordinacije čiji stručnjaci imaju natprosečne rezultate, koji su iskustva stekli u najrazijenijim zemljama sveta, koji vladaju sofisticiranim tehnikama rekonstrukcije, ulepšavanja i podmlađivanja. Oni će vam pružiti usluge na nivou najuglednijih klinika u svetu i pomoći da vaše lice i telo dobijaju mlađi i bolji izgled(uvećanje, podizanje i smanjenje grudi, zatezanje trbuha, liposukcija, uklanjanje tumora na koži i tretmani lečenja opekotina i ožiljaka i lica), kao i plastične i estetske hirurgije lica i vrata ... ). Oni će će učiniti sve da bolje izgledate, da se bolje osećate i pomoći da poboljšate kvaliteta vašeg života. Naučno je dokazano da postoji tesna veza izmedju hirurških zahvata te vrste i pojačanog samopouzdanja.
Pored znanja i iskustva hirurške ekipe i anesteziologa koji prate pacijenta, klinike i ordinacije koje vam preporučujemo poseduju operacione sale sa najsavremenijom opremom i reference koje garantuju uspeh. U njima se mogu obaviti i preoperativne pripreme. Intervencija se obavlja u lokalnoj ili opštoj anesteziji, u zavisnosti od zahvata. Posle operacije, ako je potrebno,  pacijent se smešta u intenzivnu negu sa kompletnim monitoringom ili u apartman u kome je pod stalnim nadzorom lekara i medicinske sestre.

U klinikama i ordinacijama koje preporučuje In Serbija Tours, a koje nude usluge po najvišim svetskim standardima, najčešće se nude sledeće usluge :

Face-lifting:

Zatezanje ili podmladjivanje lica podrazumeva podizanje, odnosno zatezanje kože lica i vrata do željene čvrstine i forme. Hirurškim zahvatom eliminisaće vam duboke bore između nosa i usta; vilica koja je postala opuštena i mlitava biće kao kada ste imali mnogo manje godina; ako na vratu imate  bore i naslage sala, toga više neće biti.
Fejs - lifting ili ritidektomija  ne može zaustaviti proces starenja. Ono što može da učini, jeste da „popravi“  najvidljivije znake starenja uklanjanjem suvišne masnoće, zatezanjem mišića i obnavljanjem kože lica i vrata. Može se raditi samo fejs-lifting, ili se može kombinovati sa drugim operacijama, kao što su zatezanje čela, operacija očnih kapaka ili preoblikovanje nosa.
Direktna konsultacija sa lekarom je nužna.

Operacija nosa:

Rinoplastija, ili operacija radi preoblikovanja nosa jedna je od najčešćih plastičnih operacija. Rinoplastijom se može smanjiti ili povećati veličina nosa, promeniti oblik vrha ili mosta, suziti raspon nozdrva ili promeniti ugao između nosa i gornje usne. Ova operacija može takođe ispraviti defekt od rođenja ili povrede, ili pomoći kod problema sa disanjem.
Direktna konsultacija sa lekarom je nužna.

 

Uvećanje grudi:

Uvećanje grudi, poznato je pod nazivomaugmentacijska mamoplastika, hirurški je zahvat kojim se poboljšava veličina i oblik ženskih grudi iz određenih razloga:
-    Da bi se poboljšale konture tela žene koja, iz ličnih razloga, smatra da su njene grudi premale.
-    Radi korigovanja obima dojki nakon trudnoće.
-    Radi izjednačavanja razlike u veličini dojki.
-    Kao rekonstruktivna tehnika koja prati operaciju dojki.  

Umetanjem implantata ispod svake dojke, hirurzi mogu da povećaju obim grudi žene za jedan ili više brojeva. Ako razmišljate o uvećanju grudi nužna je konsultacija sa lekarom, jer mnogi odgovori zavise od individualnih osobina pacijenta.

Liposukcija:

Liposukcija je operacija koja Vam može pomoći da oblikujete telo otklanjanjem neželjenog sala sa određenih delova tela, uključujući abdomen - stomak, kukove, zadnjicu, butine, kolena, nadlaktice, bradu, obraze i vrat. Tokom prethodne decenije, liposukcija, koja je takođe poznata i kao "lipoplastika" ili "usisna lipektomija", je zantno unapređena.
Danas nove tehnike, uključujući ultrazvučnu lipoplastiku (UAL), tumescentnu i super-wet tehniku, pomažu plastičnim hirurzima da pruže pacijentima preciznije rezultate i brže vreme oporavka. Iako nijedan vid liposukcije nije zamena za dijetu ili fizičku aktivnost, liposukcija može otkloniti uporne naslage sala, koje ne reaguju na tradicionalne metode smanjenja telesne mase.
Direktna konsultacija sa lekarom je nužna.

Zatezanje stomaka:

Abdomenoplastija, poznatija kao "zatezanje stomaka" ozbiljna je hirurška intervencija koja se vrši radi otklanjanja viška kože i masnih naslaga sa srednjeg i donjeg dela abdomena i zatezanja mišića stomačnog zida. Operacija može drastično smanjiti pojavu opuštenog stomaka. Ali imajte na umu da ova operacija ostavlja trajni ožiljak koji se, u zavisnosti od ozbiljnosti početnog problema i operacije koja je potrebna da bi se problem korigovao, može protezati od kuka do kuka.
Direktna konsultacija sa lekarom je nužna.

Otklanjanje posledica lečenja od gojaznosti:

Za mnoge koji smršaju putem programa za mršavljenje, vežbanjem, laparoskopskom operacijom eliminisanja gojaznosti, operacijom želudačnog bajpasa i drugim operacijama koje smanjuju stomak, ovo je samo prvi korak da povratite svoje telo, zdravlje i samopouzdanje. Veliki gubitak težine nakon operacije stvara olabavljenu i suvišnu kožu na mnogim delovima tela, uključujući oblast oko abdomena, butina, vrata, ispod ruku ili na svim delovima sa kojih su nestale velike naslage sala.
Tokom operacije plastični hirurg napraviće rezove i otkloniti suvišnu kožu na ključnim mestima, zatim zategnuti preostalu kožu i zatvoriti rezove. Plastični hirurg može strateški rasporediti rezove tako da ožiljke učini što je moguće neprimetnijim.
Direktna konsultacija sa lekarom je nužna.

Hemijski piling:

Hemijski piling koristi hemijski rastvor da bi poboljšao i uglačao teksturu kože lica odstranjući njene spoljne oštećene slojeve. Može pomoći onim osobama koje imaju fleke na licu, bore i neujednačenu pigmentaciju kože. U ove svrhe koriste se fenol, trihlorsirćetna kiselina (TCA) i AHA voćne kiseline (AHA). Precizna formula koja se koristi može se prilagoditi potrebama svakog pacijenta. Iako se hemijski piling može izvoditi zajedno sa fejsliftingom, on nije zamena za takvu operaciju, niti će sprečiti ili usporiti proces starenja.
Hemijski piling najčešće se izvodi iz kozmetičkih razloga  - da bi poboljšao izgled i samopouzdanje. Hemijskim pilingom takođe se mogu otkloniti predkancerozni izraštaji na koži, omekšati ožiljci od akni na licu i čak kontrolisati akne.
Hemijski piling posebno je koristan za fine bore na obrazima, čelu i oko očiju, i vertikalne bore oko usta.
Svi hemijski pilinzi nose sa sobom neizvesnost i rizik. Hemijski piling obično je bezbedna procedura kada ga izvodi kvalifikovan i iskusan plastični hirurg. Međutim, moguća je, mada ne česta, određena nepredvidljivost i rizici, kao što su infekcija i ožiljci. Direktna konsultacija sa lekarom je nužna.

Botox:

Ženama, koje svakodnevno vode bitku protiv bora lica i vrata, danas je na raspolaganju novo sredstvo  - BOTOX - efikasan kao lifting, lagan kao kozmetički treman.
Fileri koji su se koristili do danas u tretiranju neestetizama kože i bora samo su donekle rešavali problem i to dubokih bora. Zahvaljujući studijama američkih hirurga, danas, pomoću botulinum toxina moguće je postići briljantne rezultate, "brišući" bore samo u toku jednog tretmana, bez rizika i ožiljaka i bez neizbežnih otoka.
Tretirana zona se dezinfikuje, iscrtaju se sitne tačkice tretiranih polja, i pomoću finih i kratkih igala, unosi se vrlo mala doza farmake, direktno u mišić odgovoran za nastajanje bora i intervencija je završena!
Za tretman je potrebno oko 10 minuta za sve bore lica i vrata. Efekat počinje od trećeg dana, a svoj vrhunac dostiže posle 2 nedelje i traje od 4-6 meseci. Studije govore da ponovljene infiltracije, kod istog pacijenta dovode do progresivnog produženja trajanja tj. posle dva, tri tretmana, aplikacija 1 put godišnje dovodi do zadovoljavajućih rezultata. Posle aplikacije Botox-a nije potreban oporavak i pacijent se može vratiti odmah svakodnevnim aktivnostima.

Zahtev koji se ne prihvata: Ugradnja silikona u usne i grudi:

Povećanje usana i grudi silikonima bila su ne tako davno veoma popularna. Medjutim, istraživanja  u svetu su pokazala da je „ulepšavanje“ tečnim silikonom štetno i njihovo korišćenje u medicinske svrhe je strogo zabranjeno. Više od polovine pacijenata koje su bile podvrgnute operaciji usana tečnim silikonom bili su prinudjeni da zahtevaju da im se ugradjene materije vade iz usana zbog deformacija i drugih problema.
Zahtev za korišćenje paketa usluge zdravstvenog turizma – estetska, plastična i restruktivna hirurgija:

Napomena:
U našoj ponudi imamo vrhunske klinike i ordinacije u Beogradu i Novom Sadu i drugim gradovima Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.   

Prijave i zahtev za dopunske informacije: inserbiatours@gmail.com   

MEDICINSKI PREGLEDI, BRZA DIJAGNOSTIKA, HIRURŠKI ZAHVATI

 

In Serbia Tours sa zadovoljstvom najavljuje da je u prilici da vam pomogne da u vreme odmora proverite svoje zdravlje, da obavite brze lekarske preglede ili potreban hirurški zahvat. Srbija ima dobro opremljene privatne klinike i ordinacije u kojima rade lekari po najvišim svetskim standardima. In Serbia Tours vam preporučuje samo takve ordinacije sa čijim uslugama cete apsolutno biti zadovoljni, po cenama koje su neuporedivo niže od onih u razvijenim zemljama zapada. Za svaku izvršenu uslugu dobijate odgovarajući račun, a u zavisnosti od osiguranja koje imate, možete tu uslugu naknadno refundirate kada se vratite kući.

 

Specijalizovani medicinski pregledi

Na vaš zahtev In Serbia Tours  vam može organizovati specijalističke i konsultativne  preglede u referentnoj privatnoj ordinaciji ili klinici specijaliste struke koju želite. U mogućnosti smo da vam organizujemo i dijagnostička snimanja i lečenja odraslih i dece.

Brza dijagnostika    
Totalni zdravstveni skrining predstavlja univerzalni program pregleda i dijagnostičkih procedura koji omogućavaju preciznu procenu celokupnog zdravstvenog stanja. Program je jedinstven po tome što u toku samo jednog dana i sa krajnjom tačnošću identifikuje svaki faktor rizika za pojavu brojnih oboljenja, posebno kardiovaskularnog sistema i malignih bolesti, a koja danas predstavljaju najučestalije pretnje po zdravlje stanovništva u Srbiji. Stoga je totalni zdravstveni skrining namenjen svakom pojedincu koji želi da drži pod kontrolom sopstveno zdravlje, kome je potrebna brza i tačna dijagnoza ili je u stalnoj trci s vremenom.
Pregledi u okviru ovog programa su neinvazivni i u potpunosti koordinisani. Po dobijanju laboratorijskih analiza i rezultata svih pregleda, lekar internista, posebno zadužen za pacijenta i koji ga vodi kroz ceo postupak, postavlja dijagnozu i predočava eventualno dalje lečenje kao i preduzimanje preventivnih mera.

Sistematski pregledi za pojedince
/Osnovni, prošireni i veliki paket pregleda za dame i za gospodu/
 
OSNOVNI PAKET:
Za dame
Laboratorijske analize: Se, KKS, urin, šećer, holesterol, LDL ,HDL, trigliceridi, biliribin ukupni, AST, ALT
Ginekološki komplet (pregled, ultazvuk, kolposkopija, Papanicolau test i vaginalni sekret)
Ultrazvučni pregled abdomena / ili Ultrazvučni pregled dojki
Opšti pregled sa EKG-om (obuhvata uzimanje kompletnih anamnestičkih podataka,pregleda glave, vrata, ždrela, palpatorni pregleda štitatste žlezde, pregled srca i pluća, pregled, stomaka, pregleda ekstremiteta na prisustvo varikoziteta, menja telesne težine i visine, krvnog pritiska i temperature, ekg zapis)

Za gospodu
Laboratorijske analize: Se, KKS, urin, šećer, holesterol, LDL ,HDL, trigliceridi, biliribin ukupni, AST, ALT

Urološki pregled

Ultrazvučni pregled abdomena

Opšti pregled sa EKG om om (obuhvata uzimanje kompletnih anamnestičkih podataka,pregleda glave, vrata, ždrela, palpatorni pregleda štitatste žlezde, pregled srca i pluća, pregled, stomaka, pregleda ekstremiteta na prisustvo varikoziteta, menja telesne težine i visine, krvnog pritiska i temperature, ekg zapis)

 

PROŠIRENI PAKET:
Za dame
Laboratorijske analize: Se, KKS, urin, šećer, holesterol, LDL ,HDL, trigliceridi, biliribin ukupni, AST, ALT
Ginekološki komplet (pregled, ultazvuk, kolposkopija, Papanicolau test i vaginalni sekret)
Ultrazvučni pregled abdomena
Ultrazvučni pregled dojki
Palpatorni pregled dojki
Oftalmološki pregled
Opšti pregled sa EKG om (obuhvata uzimanje kompletnih anamnestičkih podataka,pregleda glave, vrata, ždrela, palpatorni pregleda štitatste žlezde, pregled srca i pluća, pregled, stomaka, pregleda ekstremiteta na prisustvo varikoziteta, menja telesne težine i visine, krvnog pritiska i temperature, ekg zapis)
Jedna parcijalna masaža
Za gospodu
Laboratorijske analize: Se, KKS, urin, šećer, holesterol, LDL ,HDL, trigliceridi, biliribin ukupni, AST, ALT
Ultrazvučni pregled abdomena
Urološki pregled
Ultrazvučni pregled testisa
Oftalmološki pregled
Dermatološki pregled
Opšti pregled sa EKG om (obuhvata uzimanje kompletnih anamnestičkih podataka,pregleda glave,
vrata, ždrela, palpatorni pregleda štitatste žlezde, pregled srca i pluća, pregled, stomaka, pregleda ekstremiteta na prisustvo varikoziteta, menja telesne težine i visine, krvnog pritiska i temperature, ekg zapis)
Jedna parcijalna masaža

VELIKI PAKET:
Za dame:
Laboratorijske analize: Se, KKS, urin, šećer, holesterol, LDL ,HDL, trigliceridi, biliribin ukupni, AST, ALT, TSH i fT
Ginekološki komplet (pregled, ultazvuk, kolposkopija, Papanicolau test i vaginalni sekret)
Ultrazvučni pregled abdomena
Ultrazvučni pregled dojki
Ultrazvučni pregled štitaste žlezde
Palpatorni pregled dojki
Oftalmološki pregled
Dermatološki pregled
Opšti pregled sa EKG om (obuhvata uzimanje kompletnih anamnestičkih podataka,pregleda glave, vrata, ždrela, palpatorni pregleda štitatste žlezde, pregled srca i pluća, pregled, stomaka, pregleda ekstremiteta na prisustvo varikoziteta, menja telesne težine i visine, krvnog pritiska i temperature, ekg zapis)
Jedna parcijalna masaža ili jedan razgovor sa psihologom
Za gospodu:
Laboratorijske analize:  Se, KKS, urin, šećer, holesterol, LDL ,HDL, trigliceridi, biliribin ukupni, AST, ALT, PSA i free PSA, fT4  i TSH
Ultrazvučni pregled abdomena
Ultrazvučni pregled štitaste žlezde
Urološki pregled
Ultrazvučni pregled testisa
Oftalmološki pregled
Dermatološki pregled
Opšti pregled sa EKG om (obuhvata uzimanje kompletnih anamnestičkih podataka,pregleda glave, vrata, ždrela, palpatorni pregleda štitatste žlezde, pregled srca i pluća, pregled, stomaka, pregleda ekstremiteta na prisustvo varikoziteta, menja telesne težine i visine, krvnog pritiska i temperature, ekg zapis)
Jedna parcijalna masaža ili jedan razgovor sa psihologom

Hirurški zahvati


 

In Serbia Tours vam može organizovati i hirurške intervencije i postoperativno zbrinjavanje u bolničkim uslovima, po najvišim svetskim standardima.   

 Prijave i zahtev za dopunske informacije: inserbiatours@gmail.com     

 

 

Trenutno nemamo izloženih programa u ovoj kategoriji.