Covid-19

Порука туристичким агенцијама и појединцима у свету:
О сарадњи у време пандемије ковида 19.
Београд – Србија, 2020/2021.


Поштовани пријатељи,

Време пандемије Ковида 19. можда је највише погодило туристичку привреду и све оне који је опслужују и наравно и оне због којих све то постоји. Многе агенције су биле приморане да на неодређено време своје активности сведу на минимум, а не мали број и да затворе своја врата.
Ми верујемо да је и ова несрећа пролазна и да ћемо се поново радовати свему што туризам нуди. Наравно, треба дочекати нови почетак и треба бити спреман за то. Ми смо посебно захвални Управи МСП за сарадњу са дијаспором и Србима у региону, која је препознала значај онога што смо започели у уверењу да ћемо то и наставити и што су нам помогли да ово време пребродимо.

Ми желимо да ово време искористимо и да се што боље припремимо за тај нови почетак. Очекујемо да нам се колеге из туристичких агенција јаве са иницијативама о новим програмима које бисмо искреирали и који ће се нудути на начин како смо замислили.
Спремни смо и да сваки индивидуални захтев и у овом времену решимо – било да је у питању превоз или смештај или чак и одмор, који је могућ у неким нашим бањама или планинама.

Ту смо да се о свему договоримо. Јавите нам се. На овој страници је и наш емаил и телефон, који је и на вајберу.
Наше удружење туристичке привреде Србије је настало са жељом да се конкретна туристичка понуда Србије и региона приближи нашим људима у дијаспори и нашим пријатељима у свету. Најбољи програми из Србије, са конкретним датумима полазака, наћи ће се у туристичкој понуди туристичких агенција у свету које воде наши људи /располажемо базом са око 200 агенција/, али и иностраних туристичких агенција и тур оператора. Tуристички програми из Србије моћи ће да се купе широм света посредством нашег веб сајта који припремамо, са осмишљеним маркетингом. Очекујемо да се у том заједничком послу укључите Ви и наша Србија.  Ми знамо како се то ради и то ће донети резултате. Придружите нам се!

Остајемо у нади да ће свет и наша Србија релативно брзо превазићи невоље које су нас задесиле.  Надамо се да ће се то брзо догодити. До тада – чувајте се ковида 19. Један од начина јесте и вакцина. Вакцинишите се и Срећно!